Tutee - connected learning

Tutee er en dansk teknologivirksomhed, der udvikler cloud-baserede platforme til online uddannelse og læring. Vi tilbyder software-som-en-service (SaaS) for virksomheder – til brug internt, eksternt samt i ind- og udland.
Se nogle af de spændende virksomheder, vi samarbejder med:

Platformen

Tutees platforme integreres let med dine eksisterende applikationer.

Vi benytter spændende online kommunikationsværktøjer og vores service afvikles sikkert og stabilt på diverse platforme samt i alle browsere som eks. Chrome, Firefox, Explorer og Safari.

Integreres nemt

Tutees online læringsplatform tilpasses let vores kunders specifikke behov. Den kan problemfrit integreres med dine foretrukne teknologier såsom CRM, SSO, API og online betalingsløsninger.

Perfekt tilpasset

Vi udvikler og designer unikke funktioner, der optimerer effektiviteten og understøtter din virksomhed i at være den førende på markedet foran jeres konkurrenter. Tutee’s platforme er designet af førende UX eksperter for at give dine kunder den bedste og mest brugervenlige oplevelse online.


Unikt design

Brugervenligt

Integrerbar

Investorer & PartnereEr en national dansk fond, der støtter teknologisk udvikling med fokusområde på globale virksomheder.
Se mere om InnoBooster
Investere med afsæt i regionernes styrkepositioner bl.a. i innovation, uddannelse og iværksætteri.
Se mere om Syddansk vækstforum
(EFRU) har til formål at udjævne de regionale skævheder.
Se mere om Den Europæiske Fond for Regionaludvikling